Over ons

Vanaf 1927 is onze zaak vooral bekend om onze de fotostudio waar u een foto kunt laten maken in Volendamse klederdracht. Naast het maken van deze foto’s kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van het originele Volendamse kostuum. Wij verkopen zowel het volendammer herenkostuum, als het volendammer dameskostuum. Ook hebben wij Volendamse kostuums voor kinderen.

Wij hebben alle soorten en maten van de volendammer kostuums, goedkoop en duur!

De klederdracht van Volendam staat ook wel bekend als de Hollandse klederdracht, dit is niet geheel terecht want in Nederland zijn heel veel traditionele klederdrachten te vinden maar de volendammer klederdracht is een kleurrijke klederdracht en wat ook belangrijk is, het volendammer kostuum is een betaalbaar kostuum. Waar andere traditionele Hollandse kostuums prijzig zijn.

Wij zijn de goedkoopste leverancier van het Volendamse kostuum, u kunt namelijk al een volwassen volendams kostuum kopen bij ons vanaf € 60,-, maar wij hebben ook handgemaakte volendammer kostuums of de originele geborduurde volendammer kostuums Voor prijsinformatie en aanschaf van de handgeborduurde Volendamse kostuums verwijzen wij u vriendelijk naar onze webwinkel.(zie categorieen)

De volendammer kinderkostuums hebben wij ook in twee varianten, de goedkope uitvoering vanaf € 35,- en de handgemaakte volendammer kinderkostuums(prijs op aanvraag)
Voor de aanschaf van een Volendams kostuum, kunt u terecht in onze winkel op De Dijk in Volendam. Op uw verzoek kunnen wij het kostuum ook wereldwijd verzenden.

In onze webwinkel kunt u zowel meer informatie als prijsinformatie vinden.

Wij wensen u veel kijk- en koopplezier op onze site. Indien u vragen heeft over onze producten of deze website, dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op onderstaand telefoonnummer.

VOLENDAM KOSTUUMS
Haven 82-92
1131 ET VOLENDAM
Tel: + 31 (0)299 36 36 07
Email: info@dutchcostumes.nl