Betalingsmogelijkheden

Het betalingsverkeer van Dutchcostumes wordt snel en veilig afgehandeld door betaalkassa Mollie.

Domein accepteert betalingen per credit card (Visa, Master en JCB), iDeal, DIRECTebanking, PayPal en vooruitbetaling.

Bankoverschrijving
Bankoverschrijving / vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Dutchcostumes. Dit kan bijvoorbeeld met een overschrijvingsformulier of internetbankieren van uw bank. De order wordt namelijk pas verwerkt als het orderbedrag op de rekening van Dutchcostumes gestort is. Vermeld je ordernummer en naam bij een overboeking.

Betalen vanuit het buitenland
Voor betalingen vanuit landen buiten Nederland heeft u de IBAN en BIC codes nodig.
IBAN: NL64 INGB 0000 689120  tnv Foto de Boer 
BIC: INGBNL2A

Mastercard, Visa, JCB:

Indien u kiest voor een betaling voor ontvangst van uw bestelling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.


iDeal:

Heeft u toegang tot internetbankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor Postbank TAN of Access Key voor Fortis - bij de hand.
* Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren.
* iDEAL is bij Dutchcostumes volledig gratis.


DIRECTebanking:

Directebanking Indien u kiest voor DIRECTebanking.nl heeft u een tal van voordelen. Het is eenvoudig, veilig en snel. U kunt zorgeloos op het internet kopen. U profiteert niet alleen van een directe levering maar ook van de klantbeveiliging.

DIRECTebanking.nl behoort tot de veiligste betaalmethodes op het internet. DIRECTebanking.nl biedt met de veilige online banking systemen (PIN/TAN) de hoogst mogelijke veiligheid tegen data- en identiteitsdiefstal. De veiligheid wordt continue door de TÜV gecontroleerd en gekeurd. Daarnaast bent u bij elke aankoop via DIRECTebanking.nl tegen datadiefstal verzekert.

U hoeft zich NIET bij DIRECTebanking.nl te registreren om DIRECTebanking.nl als betaalmethode te kunnen gebruiken.


Giropay

GiropayGiropay is een Online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd. Giropay is in weze de Duitse variant van het Nederlandse iDeal waarbij betalingen real-time worden verwerkt en gemakzucht een grote rol speelt.


PayPal

PayPal biedt een van de meest beveiligde betaalplatformen in de wereld. Na meer dan een decennium als een leider in online betalingen, hebben we een aantal dingen geleerd over hoe wij uw informatie goed beveiligd houden. Met 10 jaar ervaring mag PayPal zich een expert op het gebied van online betalingen noemen. Gevoelige informatie die tussen uw computer en de PayPal systemen wordt uitgewisseld worden direct automatisch versleuteld. Op deze manier kunnen wij u verzekeren dat uw privégegevens ook altijd privé blijven. Klanten weten dit ook en door PayPal als betaalmethode aan te bieden, verzekert u uw gebruikers van een snelle, maar vooral veilige afhandeling van hun aankoop.